קטלוג כלל המוצרים

מתקנים מקצועיים
מוצרי נייר
מוצרי ניילון
בישום, תמרוקים וניקוי
מוצרים חד פעמיים
מוצרי תחזוקת משק ומטבח
מוצרי מזון יבשים

התאמת סל מוצרים מותאם לכל סוג לקוח

אולמות אירועים והסעדה
חברות ניקיון
ואחזקה
מוסדות חינוך
חרדי
מוסדות חינוך
מפעלים

כלים חד פעמיים בסיטונות

לכלים החד פעמיים המודרניים יש איכויות של כלי אוכל לכל דבר, מהסכו"ם ועד לצלחת ולכוס ובנוסף, ניתן להפוך אותם לחלק מאמצעי השיווק והמיתוג של העסק בעזרת הדפסה של לוגו, סלוגן או כל אלמנט פרסומי אחר.

 

סטטיסטיקה, לא מדעית ולא מבוססת אמנם, מראה כי מרגע הגעת העובד הראשון למשרד ועד לעזיבת העובד האחרון (שצריך גם לזכור לכבות את כל החשמל) נשתים כ-100 כוסות תה, קפה ומים חד פעמיים במצטבר, נאכלות כ-50 ארוחות בוקר וצהריים ובנוסף לכך יש להוסיף את שלל הנשנושים בדמות עוגיות, מאפים, ביסקוויטים, במבה ושוקולדים המועברים מיד ליד, מפה לפה, ומצלחת לצלחת בין עובדי, לקוחות ואורחי המשרד. כל אלו יוצרים, בהיעדר שימוש בכלים חד פעמיים או עובד מיוחד וייעודי הצמוד למטבחון, מאגר כלים מלוכלכים גדול מאוד שצריך להישטף, להתנקות ולהתייבש מדי יום ביומו על מנת לאפשר לאותה סטטיסטיקה להימשך גם למחרת וכן הלאה. עבודה די מייגעת, די מייאשת ודי מעצבנת שנופלת על העובדים בנוסף על עבודתם השוטפת ומה הפתרון? מעבר לכלים חד פעמיים בסיטונות כמובן.